Kandidatbank

Kandidatbank

Du kan registrere dig i vores Kandidatbank HER .

JYSK REKRUTTERING benytter en GDPR sikker Kandidatbank.

Kandidatbanken er leveret af Emply, med hvem vi har udtænkt og implementeret et super effektivt rekrutteringssystem.

MARKEDSLEDENDE | DATA-DREVEN | MEST FLEKSIBLE rekrutteringsplatform lavet til at finde, udvælge og rekruttere de bedste kandidater.

Jysk Rekrutterings kandidatbank er en CV-database, hvor vi opbevarer CV’er fra kandidater, der søger vores annoncerede stillinger, eller som opretter deres CV for at opnå mere synlighed som jobsøgende. Vi anvender aktivt kandidatbanken, når der søges efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres.

Ved hjælp af en profil og et opdateret CV i vores kandidatbank, gør du dig synlig. Det er gratis at lade sig oprette i kandidatbanken, og du kan til enhver tid slette din profil og de dertilhørende data.

Jysk Rekruttering anvender udelukkende data fra kandidatbanken til rekrutteringsformål, og al personfølsom information behandles fortroligt. Vi overholder gældende danske lovgivning samt EU-lovgivning på området omhandlende brug og beskyttelse af personlige data i henhold til Persondataforordningen (GDPR).

Når du har en profil i vores kandidatbank, er det vigtigt, at det altid er dine nyeste data, der er tilgængelige for os. Dermed sikrer du, at vi altid har de korrekte oplysninger på dig, hvilke indgår i vores søgning efter et muligt match med en af vore ledige stillinger. Vi vil med jævne mellemrum kontakte dig via e-mail, hvor du kan vælge at opdatere dine oplysninger eller slette din profil fra vores kandidatbank.

Referencer

Nogle af de virksomheder Jysk Rekruttering har udført rekrutteringsopgaver for

Kontakt Jysk Rekruttering

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi står altid klar til at hjælpe din virksomhed med at finde din nye medarbejder.

Ring til os på telefon (+45) 24 24 51 96 eller send en mail til info@jyre.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 24 24 51 96
info@jyre.dk
Find os på LinkedIn