logo

Om Jysk Rekruttering

Jysk Rekruttering

 

Med mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv har vi nemt ved at træde ind i en virksomhed, opfatte, analysere og forstå, hvad der er brug for... selvfølgelig i samarbejde med virksomheden.
Vi gør meget ud af at lære kundens DNA og virksomhedskultur, da disse er af stor betydning, når vi skal finde det helt rigtige match.
Vil tilbyder pre- og onboarding af jeres nye medarbejdere, så vi hermed er med til at sikre en god start og succes. 
Vi har erfaring fra flere brancher, forskellige typer special- og lederjobs og har arbejdet både som de, der modtager ydelser, og som de der sælger ydelser.
Desuden tilbyder vi at indgå som rådgivere i advisory boards samt bestyrelsesarbejde, hvor ikke kun erfaring og viden spiller en stor rolle, men absolut også det at få nye vinkler og idéer frem på bordet.

 

Vi taler virksomhedernes sprog

 

Jysk Rekruttering og Aalborg Universitet

For til stadighed at kunne TALE VIRKSOMHEDERNES SPROG, er efteruddannelse et vigtigt parameter for medarbejderne hos Jysk Rekruttering.
Se her hvor CEO Kim Bernhard Tornby har fulgt en civilingeniøruddannelse omhandlende ERP systemer på en af de attraktive tompladsordninger, der udbydes fra Aalborg Universitet.
Se videoklip HER>

 

Vore ydelser tager altid udgangspunkt i at opfylde virksomhedens forretningsmæssige mål!
Det er en omfattende proces at ansætte nye medarbejdere. Det tager tid og kræver mange interne ressourcer.
Hos Jysk Rekruttering finder vi den helt rigtige medarbejder, den der har de bedste kompetencer og som passer perfekt ind i jeres virksomhed.
Vi varetager rekrutteringen af jeres næste medarbejder, så I kan holde fokus på at varetage virksomhedens daglige drift.
 

Vi har sans for såvel mennesker som for professionelle processer og forretning
  

  Vore værdier:

• Vi bygger vores forretning på tillid, grundighed og stolthed
• Vi respekterer individet, og diskretion er en selvfølge
• Vi er et sikkert og pålideligt valg
• Vi overlader intet til tilfældighederne
• Vi udfører excellent service