logo

Kandidatbank

Kandidatbank

 

Jysk Rekrutterings kandidatbank er en CV-database, hvor vi opbevarer CV’er fra kandidater, der søger vores annoncerede stillinger, eller som opretter deres CV for at opnå mere synlighed som jobsøgende. Vi anvender aktivt kandidatbanken, når der søges efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres.

Ved hjælp af en profil og et opdateret CV i vores kandidatbank, gør du dig synlig. Det er gratis at lade sig oprette i kandidatbanken, og du kan til enhver tid meddele os, at du ønsker at slette din profil og de dertilhørende data.

Jysk Rekruttering anvender udelukkende data fra kandidatbanken til rekrutteringsformål, og al personfølsom information behandles fortroligt. Vi overholder den nuværende danske lovgivning samt EU-lovgivning på området omhandlende brug og beskyttelse af personlige data. Ønsker du at læse mere herom, henviser vi til Datatilsynets hjemmeside.

Når du har en profil i vores kandidatbank, er det vigtigt, at det altid er dine nyeste data, der er tilgængelige for os. Dermed sikrer du, at vi altid har de korrekte oplysninger på dig, hvilke indgår i vores søgning efter et muligt match med en af vore ledige stillinger. Vi vil med jævne mellemrum kontakte dig via e-mail, hvor du kan vælge at opdatere dine oplysninger eller slette din profil fra vores kandidatbank.

  Send dit CV og nedenstående informationer til info@jyre.dk

• Kopi af væsentlige eksamensbeviser

• Jobønsker

• Forventet bruttoårsløn

• Geografisk begrænsning

• Maks. antal rejsedage pr. år

• Evt. LinkedIn profil